Jól működik, rendszeresen járőröznek az Avason

Megosztás

A MIŐR közterület-felügyelői egész nap járőröznek a nem éppen jó hírű városrészben, meglehetősen eredményes az együttműködés, a lakosok is elégedettek. Tervben van, hogy más városrészekre is kiterjesztik ugyanezt.

Csaknem fél év telt el azóta, hogy megkezdte szolgálatát a Miskolci Önkormányzati Rendészet (MIŐR) közterület-felügyelő párosa, mely napi rendszerességgel és állandóan járőrözik az Avas városrészben a lakosság megelégedésére – erről a Miskolci Városháza tájékoztatott.

A közlemény szerint a nyár végén beindított rendészeti modell célja az, hogy a város egyik legsűrűbben lakott városrészén feltérképezzék azokat a problémákat, amellyel kapcsolatosan az intézmény hatáskörrel rendelkezik. A munkatársak a fentieken túl kitérnek minden olyan eseményre és körülményre is, amelyek rendezésére a társosztályok, szolgáltatók útján lehetőségük nyílik.

A járőrtapasztalatok, illetve a lakossági jelzések összegzése érdekében a múlt hétvégén tartott nagyobb volumenű ellenőrzésükbe bevonták a MIŐR csapatszolgálatát is. Az eseményen aktívan vett részt Szarka Dénes önkormányzati képviselő is, aki a délelőtt folyamán folyamatosan segítette és figyelemmel kísérte a MIŐR munkatársainak munkáját – olvasható a közleményben.

Mint írják: ezt az eredményesen működő szolgálati formát a jövőben más városrészekre is szeretnék kiterjeszteni. Az elképzelés megvalósítása érdekében máris megkezdték a vasgyári és komlóstetői körzetek előkészítő feltérképezését. Fotó: Minap.hu

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek